F‑PACE SVR

Me motorin 5.0 litërsh V8 me superkomprimues dhe shpejtësinë maksimale prej 283km/h, F‑PACE SVR është SUV më i mirë i performancës nga Jaguar.

EMETIME TË GAZIT CO2 NË g/km
Të ulëta deri 272 on Automatic
 
EKONOMI E KARBURANTIT E KOMBINUAR l/100km
Nga 11.9

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Një makinë sportive Jaguar nga Operacionet e Veçanta të Automjeteve (SVO) është shprehja përfundimtare e markës së famshme britanike të performancës. Çdo makinë tregon më të mirën e Jaguar me performancën emocionuese, luksin e patejkalueshëm dhe teknologjinë më të fundit. Krijimi i fundit që vjen nga Qendra Teknike e SVO-së është F‑PACE SVR - SUV më e mirë e performancës nga Jaguar.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
LUKS PERFORMANCE

F‑PACE SVR është një automjet performance pa pakompromis që ofron të gjithë praktikën dhe shkathtësinë e një SUV me 5 ndenjëse. Ndenjëset e parme dhe pasme të performancës në një lëkurë Windsor të butë me vrima, në model rombi ofrojnë komoditet dhe mbështetje gjatë çdo kthese.

PERFORMANCE
ZHURMA SVR

Motori 5.0 litërsh V8 me superkomprimues i F‑PACE SVR prodhon një kreshendo të frymëzuar nga makinat e garave për një tingull të thellë dhe dramatik. Shijoni uturimën energjike ndërsa vjen në jetë.

SHIKO FILMIN
ZHURMA SVR
MOTORI SVR

Motori 5.0 litërsh V8 me benzinë me superkomprimues i F‑PACE mundëson 550PS kuaj fuqi dhe 680Nm moment, duke përshpejtuar nga 0-100km/h në 4.3 sekonda dhe arrin shpejtësinë maksimale prej 283km/h.

EKSPLORO PERFORMANCËN
MOTORI SVR
AERODINAMIKA

Performanca aerodinamike është në qendër të dizajnit të F‑PACE SVR. Ngritja është zvogëluar, tërheqja është rritur dhe manovrimi i përgjithshëm është përmirësuar, duke rezultuar në stabilitet të shtuar dhe shpejtësi maksimale prej 283km/h.

EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
AERODINAMIKA
KARAKTERISIKAT FIRMË TË F‑PACE SVR
FRENA TË PERFORMANCËS SË LARTË
Sistemi i frenimit të performancës së F‑PACE SVR mundëson reagim të shpejtë dhe të saktë - sidomos kur frenohet vazhdimisht nga shpejtësia e lartë, për shkak të rezistencës së shkëlqyeshme ndaj konsumit.
VRAPO ME SHQISAT E TUA
Për stil tërheqës dhe performancën që mund të dëgjoni, sistemi i Shkarkimit Aktiv të Valvulave të Ndryshueshme i frymëzuar nga F‑TYPE përmban marmitë të katërfishtë prej alumini të lëmuar.
RROTA ALIAZHI TË FARKËTUARA
Rrotat e aliazhit që duken me goditje më tej theksojnë aftësitë sportive të F‑PACE SVR. Zgjidhni rrota aliazhi 21” të farkëtuara me prerje diamanti ose rrota aliazhi 22” opsionale me prerje diamanti ose të zeza m shkëlqim.
SELEKTOR SPORTSHIFT
Për ndryshime të shpejta, manuale, të marsheve Selektori SportShift është i thjeshtë dhe intuitiv për t'u përdorur dhe shton natyrën sportive të F‑PACE SVR.
NDENJËSET E PASAGJERËVE
Nëse jeni pasagjer në pjesën e përparme ose në pjesën e prapme - ju lidheni me F‑PACE SVR që nga momenti kur rrëshqitni në ndenjëset puthitëse të performancës prej lëkure cilësore Windsor me vrima. Në pjesën e pasme, hapësira për këmbët dhe gjunjët përputhet me F‑PACE standard përkatësisht në përmasat 945 mm dhe 65 mm.
AJËRMBLEDHËSET E KOFANOS
Pozicionuar mirë, ajërmbledhëset e reja të kofanos së F‑PACE SVR përmirësojnë rrjedhjen e ajrit dhe ftohjen. Ato lejojnë dalje më të lirshme të ajrit që kalon përmes radiatorit dhe ndihmon në ruajtjen e rrjedhjes së ajrit nëpër motor.
PROJEKTUAR PËR PERFORMANCË

Luksi dhe praktika e modeleve F‑PACE mbeten të paprekura. Por me aerodinamikën e saj të përmirësuar, F‑PACE SVR çliron potencialin e vërtetë të automjetit për performancë gjallëruese.

MAXIMIZIMI I FTOHJES

Grykat e zgjeruara të ajrit në parakolptin e F‑PACE SVR dhe ajërmbledhëset e pozicionuara mirë në kofano përmirësojnë rrjedhën e ajrit dhe ftohjen.

PJESA E PËRPARME
PËRMIRËSIMI I RRJEDHJES SË AJRIT

Ajërmbledhëset anësore kanalizojnë ajrin nga harqet e rrotave duke minimizuar ngritjen përpara, ndërsa bishti i zgjeruar zbut ajrin mbi makinë, duke rezultuar në një koeficient të ulët tërheqje prej 0.37.

PJESA ANËSORE
PËRMIRËSIMI I PERFORMANCËS

Pjesa e poshtme e lëmuar redukton zvarritjen, ndërsa difuzori i pasmë punon për të menaxhuar rrjedhjen e ajrit, duke shtuar stabilitetin në shpejtesi të lartë te F‑PACE SVR.

PJESA E PASME
SPECIFIKIMET E MOTORIT

Motori 5.0 litërsh 550PS me benzinë me superkomprimues i gjithë prej alumini e bën F‑PACE SVR të jetë F‑PACE më e fuqishme ndonjëherë.

SHIKO SPECIFIKIMET
DETAJET DYNAMIKE
Modaliteti dinamik ngjall karakterin sportiv të F‑PACE SVR. Përforcon reagimin e pedalit të shpejtësisë, rrit peshën drejtuese dhe bën ndryshimet e shpejtësisë në shpejtësi më të lartë të motorit.

SHIKO SPECIFIKIMET
PERSONALIZO F‑PACE SVR
Zgjidhni nga një gamë ngjyrash SVO dhe ngjyrave të tapicerisë që përputhen.

NDËRTO VETË
OPSIONE DHE PAJIME JAGUAR
Personalizoni F‑PACE SVR më tej me opsionet premium dhe aksesorë.


SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
SHKARKO NJË BROSHURË

Dëshironi të dini më shumë? Për informacion të detajuar rreth F‑PACE SVR, shkarkoni broshurën e fundit këtu.

SHKARKO NJË BROSHURË

Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.